Zonnepanelen indak systeem


Bel 0594 621 278


 

Zonnepanelen indak-systeem

Als Gebr.Kranenborg Dakdekkers zijn we gespecialiseerd in het Indak-Soloroof systeem.

De zogenaamde Building IntegratedPhotovoltaics (BIPV) Zonnepanelen dienen in dit systeem niet alleen voor stroomopwekking maar ook als dak! Hierdoor vervult dit systeem een dubbele rol bovenop uw huis. Doordat de zonnepanelen ingebouwd zijn als integraal deel van uw dak in plaats van dat deze bovenop uw bestaande dak geplaatst worden, bespaart u op de aanschaf van dakpannen en montage hiervoor.

Voorbeelden van woningen waarop we dit (grootschalig) toepassen kunt u zien op de diverse foto`s.

Gebr. Kranenborg Dakdekkers verwerkt en levert systemen van SCX zowel het Home Edition systeem als wel het Solar Power systeem een product van Unidek waarbij de zonnepanelen al in de fabriek worden voor gemonteerd waarna Gebr. Kranenborg Dakdekkers dit als geheel vanaf de vrachtwagen  monteert op het dak.

Naast deze systemen  levert en plaatst Gebr. Kranenborg Dakdekkers het VI90 systeem van Monier waarop de zonnepanelen tussen de dakpannen van Monier worden geplaatst.

Alle systemen hebben hun eigen specifieke eigenschappen en voordelen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een BIPV systeem op uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons voor professioneel advies.

Laat u informeren over de mogelijkheden.

Neem direct contact op!


 

Onze dochterondernemingen

Met zonnepanelen bespaart u op uw energienota en draagt u bij aan een schoner Nederland.
Op www.zonnepanelen.kranenborgdak.nl/ ontdekt u alles over zonnepanelen…

Door gebruik te maken van de Hytile Dakpanknipper www.hytile.eu vermijdt u blootstelling aan het levensbedreigende kwartsstof. Er is dan ook geen noodzaak voor het gebruik van adembescherming…