Boeidelen


Bel 0594 621 278


boeidelen-voorbeelden-03.jpgboeidelen-voorbeelden-01.jpgboeidelen-voorbeelden-02.jpg

Boeidelen

Een boeideel is de afwerking aan de rand van een dak of van de dakgoot. Boeidelen worden gebruikt om zowel een plat dak als een pannendak aan de zijkant af te werken. Vaak zien we bij oudere gebouwen, bijvoorbeeld monumentale of historische panden, dat de boeidelen bestaan uit sierlijsten met ornamenten.

Boeidelen onderhoud

Boeidelen onderhoud is een jaarlijks terugkomende noodzaak. Slechte weersinvloeden kunnen vat krijgen op de boeidelen waardoor deze verslechteren. Bij houten boeidelen kunt u de boeidelen schoonmaken of, als dat nodig is, opnieuw de boeidelen schilderen. Kunstof boeidelen hebben nauwelijks onderhoud nodig.

Boeidelen vervangen

Als de boeidelen niet goed zijn onderhouden, of u koopt een huis waar dit het geval is, dan is het een goed idee om de ze te vervangen. Als de boeidelen vervangen moeten worden, dan bestaat de kans dat het dak ook gebreken vertoont. Wij adviseren om niet te lang te wachten met de boeidelen vervangen.

Boeidelen vervangen is een taak voor de specialist. Gebr. Kranenborg helpt u hier graag bij!

Neem direct contact op!


 

Onze dochterondernemingen

Met zonnepanelen bespaart u op uw energienota en draagt u bij aan een schoner Nederland.
Op www.zonnepanelen.kranenborgdak.nl/ ontdekt u alles over zonnepanelen…

Door gebruik te maken van de Hytile Dakpanknipper www.hytile.eu vermijdt u blootstelling aan het levensbedreigende kwartsstof. Er is dan ook geen noodzaak voor het gebruik van adembescherming…