Koper en zink


Bel 0594 621 278


 

Koper en zink

Wij kunnen voor uw dakgoot koper of zink gebruiken. Hieronder vindt u de karakteristieken van beide materialen.

Dakgoot koper

Één van de voordelen van koper is dat het een zeer duurzaam product is. Het wordt ook onder de huidige maatstaven van van een beter milieu als duurzaam gezien.
Naast de duurzaamheid heeft een koperen dakgoot het voordeel dat het een materiaal is waar zeer flexibel mee om kan worden gegaan. Hierdoor is het zeer gemakkelijk in de verwerking van de dakgoot.
Als we voor uw dakgoot koper gebruiken u door de tijd heen steeds een ander aangezicht, onder invloed van het weer vormt er zich een oxide laag op het koper waardoor er een karakteristiek patina ontstaat. Op de lange termijn geeft koper het meeste waar voor uw investering, maar is in eerste instantie duurder in aanschaf.

Dakgoot zink

Als we voor uw dakgoot zink gebruiken heeft u de volgende voordelen van het materiaal. Ten eerste is het licht in gewicht waardoor het sneller te plaatsen dan vergelijkbaar zwaarder materiaal. Daarnaast heeft het een lange levensduur. Hierdoor is het zink een populair materiaal voor een dakgoot, de prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Ook bij dit materiaal zal er naar een bepaalde tijd een karakteristieke kleur ontstaan naarmate het materiaal langer hangt.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw dakgoot!

Neem direct contact op!


 

Onze dochterondernemingen

Met zonnepanelen bespaart u op uw energienota en draagt u bij aan een schoner Nederland.
Op www.zonnepanelen.kranenborgdak.nl/ ontdekt u alles over zonnepanelen…

Door gebruik te maken van de Hytile Dakpanknipper www.hytile.eu vermijdt u blootstelling aan het levensbedreigende kwartsstof. Er is dan ook geen noodzaak voor het gebruik van adembescherming…