Dakisolatie


Bel 0594 621 278


isolatie-voorbeelden-02.jpg isolatie-voorbeelden-01.jpg isolatie-voorbeelden-03.jpg

 

Dakisolatie

Een ding is zeker: de gaskraan gaat verder dicht en de prijs van een kubieke meter (m3) gas zal vele malen hoger worden.
Heeft uw woning nog een niet geïsoleerd dak? Dan gaat er veel warmte verloren. Zo’n 30% van uw warmte gaat door het dak naar buiten. Uw verwarming moet harder werken om de ruimte warm te houden. Bespaar dus meteen op uw stookkosten door het dak met dakisolatie materiaal te bedekken.

Dakisolatie voordelen

De voordelen van een goede dakisolatie beginnen bij het besparen van stookkosten. Dit is gemiddeld per jaar ruim €500,- aan stookkosten. Daarnaast is een goed geïsoleerd huis een stuk comfortabeler en helpt u ook nog eens het milieu een handje mee.
U kunt het rendement van een goede dakisolatie vergelijken met 9% rente op een spaarrekening. Want zo hoog is het rendement van dakisolatie. Hiermee kunt u de investering terugverdienen binnen 7 jaar.

Dakisolatie soorten

De beste manier om uw dak te isoleren hangt of van het type dak dat u heeft. Gaat het om een hellend dak of plat dak? En gaat het om een nieuw dak of wilt u uw dak na-isoleren? Laat u hierin adviseren door ons, dan vinden we de beste oplossing voor uw dak.

Dakisolatie dikte

Ook de dakisolatie dikte en de verschillende soorten aan dakisolatie zijn per situatie verschillend. Door deze verschillen is een advies op maat een vereiste. Uiteraard kunnen wij u daar bij helpen.

Gebr. Kranenborg heeft de afgelopen 10 jaar meer dan 100.000 m2 dak geïsoleerd en kan zich met recht een specialist op dit gebied noemen.

Neem direct contact op!


 

Onze dochterondernemingen

Met zonnepanelen bespaart u op uw energienota en draagt u bij aan een schoner Nederland.
Op www.zonnepanelen.kranenborgdak.nl/ ontdekt u alles over zonnepanelen…

Door gebruik te maken van de Hytile Dakpanknipper www.hytile.eu vermijdt u blootstelling aan het levensbedreigende kwartsstof. Er is dan ook geen noodzaak voor het gebruik van adembescherming…