Nieuwbouw dak


Bel 0594 621 278


 

Nieuwbouw dak

Bij een nieuwbouw dak kunnen wij de gehele aanleg van het dak op ons nemen. Dus niet alleen het leggen van dakpannen en dakramen maar ook het timmerwerk, zinkwerk en boeidelen. Gebr. Kranenborg hebben allerlei soorten passende dakbedekking voor uw nieuwbouw dak. Wij bieden veelzijdige dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Voor elk dak hebben wij een oplossing! Uiteraard kunnen wij ook uw nieuwbouw dak isoleren.

Zorgeloos bouwen

Qua materieel en mensen zijn we toegerust om onze klanten alle zorgen uit handen te nemen. We beschikken bijvoorbeeld over steigers, liften en kranen. Verder hebben we bekwaam personeel in dienst dat niet alleen kan pannenleggen maar bijvoorbeeld ook timmerwerk voor hun rekening neemt. Ook op de thuisbasis van Gebr. Kranenborg zit goed personeel. Zij zorgen er samen met de uitvoerders ter plaatse voor dat niets aan toeval wordt overgelaten. We hanteren een strakke planning en een goede afronding. Het resultaten hiervan zijn dat de bouw op het afgesproken tijdstip wordt afgerond, de kwaliteit uitermate goed is en dat de bouw netjes wordt achtergelaten.

Waarborging kwaliteit

Om onze kwaliteit te waarborgen hebben we certificeringenbehaald en geven we 15 jaar garantie op ons werk. Ook het lidmaatschap van branche-organisaties geeft aan dat wij proffessioneel te werk gaan..

Gebr. Kranenborg heeft de volgende certificeringen;

KOMO PCC0342/04
VCA
Brancheorganisaties:

Dakmeester
HHD (Het Hellende Dak)

Meer informatie over uw nieuwbouw dak? Vraag ons naar alle mogelijkheden!

Neem direct contact op!


 

Onze dochterondernemingen

Met zonnepanelen bespaart u op uw energienota en draagt u bij aan een schoner Nederland.
Op www.zonnepanelen.kranenborgdak.nl/ ontdekt u alles over zonnepanelen…

Door gebruik te maken van de Hytile Dakpanknipper www.hytile.eu vermijdt u blootstelling aan het levensbedreigende kwartsstof. Er is dan ook geen noodzaak voor het gebruik van adembescherming…