Dakdekker


Bel 0594 621 278


dakdekker-voorbeelden-01 dakdekker-voorbeelden-02 dakdekker-voorbeelden-03

 

Dakdekker gezocht?

Heeft u naar een dakdekker gezocht, maar niet gevonden? U bent op zoek naar een dakdekker die uw huis kan afsluiten tegen regen, sneeuw en tocht? Dan bent u nu aan het goede adres! De Gebroeders Kranenborg hebben meer dan 50 jaar ervaring en kunnen dus met recht zeggen dat zei de kneepjes van het vak kennen.

Zowel nieuw te bouwen daken als daken die onderhoud nodig hebben, krijgen van onze dakdekker de aandacht die het verdient.

Daklekkage

Nederland kennen we als een waterrijk land, maar uit de lucht kan ook genoeg water vallen. Dan is een dak zonder lekkages fijn om te hebben. Daklekkage kan vele nadelige gevolgen hebben op de korte termijn, maar ook op de lange termijn. Op de korte termijn worden muren, vloeren et cetera aangetast door lelijke kringen en/of vlekken. Maar denk ook aan de langere termijn gevolgen van bijvoorbeeld houtrot die de structuur van het dak aantast of schimmels die gevaarlijk zijn voor de gezondheid. De Gebroeders Kranenborg zijn al vele malen als dakdekker gevraagd om lekkages op te sporen en te verhelpen. Lekkages opsporen en verhelpen vereist een professionele aanpak die wij in huis hebben.

Dakisolatie

Naast het water- en sneeuwdicht maken van het dak, maakt onze dakdekker het huis zeer behaaglijk om in te wonen door het dak van isolatie te voorzien. Het goed isoleren van uw huis of ander gebouw is noodzakelijk om warmteverlies te voorkomen. Een bijkomend voordeel is dat de energierekening ook omlaag gaat.
Het isoleren van het dak zorgt voor een aangenaam klimaat in de ruimte en een bijkomend voordeel is, om terug te komen op het kopje daklekkage, dat een goede isolatie ook vocht tegen gaat.

Wilt u een dak plaatsen, uw dak onderhouden of wilt u een inspectie van uw dak? Vraag nu uw dakdekker direct naar wat hij voor u kan betekenen!

Neem direct contact op!


 

Onze dochterondernemingen

Met zonnepanelen bespaart u op uw energienota en draagt u bij aan een schoner Nederland.
Op www.zonnepanelen.kranenborgdak.nl/ ontdekt u alles over zonnepanelen…

Door gebruik te maken van de Hytile Dakpanknipper www.hytile.eu vermijdt u blootstelling aan het levensbedreigende kwartsstof. Er is dan ook geen noodzaak voor het gebruik van adembescherming…